Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Υπεύθυνοι για την Αποκατάσταση των Αθλητών στο 2ο ENDURO RACE EVENT 2106 στο Ωραιόκαστρο

Υπεύθυνοι για την Αποκατάσταση των Αθλητών του 2nd ENDURO RACE EVENT 2016 που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου θα έχει την τιμή να είναι η Ομάδα του Φυσικοθεραπευτηρίου KINESIOTHERAPY.Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 01-10 και ώρα 09:00 το πρωί με το άνοιγμα των μονοπατιών εντός και εκτός δασοκτήματος έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν μέχρι το μεσημέρι κάνοντας βόλτες μέσα σε αυτά. Στη συνέχεια θα γίνει και η πρώτη δοκιμαστική ανεπίσημη χρονομέτρηση σε ενα απο αυτα. Μετά  θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις και ομιλίες από ανθρώπους του αθλήματος  και ότι σχετίζεται με αυτό. Πιο συγκεκριμένα οι εισηγητές και οι εισηγήσεις θα είναι: Α΄  κύκλος γενικού ενδιαφέροντος
-H ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου  για την σημασία της διάσωσης, των τεχνικών και  την ανάγκη συνεργασίας των εμπλεκόμενων. Θα γίνει επίσης αναφορά σε περιστατικά καθώς και στη συνολική δράση της στο Ωραιοκαστρο.- Η ομάδα του KINESIOTHERAPY 
TEAM με επικεφαλής των Γκέλση Ιωάννη,  για τις μεθόδους αποκατάστασης τραυματισμών σχετικών με το ποδήλατο καθώς και πληροφορίες για εργονομία,  σωστής στάσης  κτλ - Η  εταιρεία playride με το δημιουργό της Τάσο Εφραιμίδη. Η  εταιρεία playride μεσω του Mias εξειδικεύεται στην εκπαίδευση οδηγών βουνού με ποδήλατο για ομαδικά γκρουπ και όχι μόνο. Θέμα μεγάλου ενδιαφέροντος  για πολλούς .

Β΄ κύκλος τεχνικού ενδιαφέροντος 
- Η  εταιρεία Bos suspension με  τον Χρήστο Δετέογλου για τις  βασικές αρχές συντήρησης αλλά και ρύθμισης των αμορτισέρ των ποδηλάτων.-Το team της action bike ένα από τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα ποδηλάτων της πόλης  για την σωστή  επιλογή του  ποδηλάτου καθώς και για τον απαιτούμενο ποδηλατικό ρουχισμό.- Η  τελευταία εισήγηση από έναν συμπολίτη μας ή μάλλον από μια οικογένεια που ζει εδώ και χρόνια στο Ωραιόκαστρο και έχοντας μεγάλη αγάπη για το ξύλο άρχισε να κατασκευάζει και τα πρώτα ξύλινα ποδήλατα  με μεγάλη επιτυχία και εξαγωγή στο εξωτερικό. Οι αδερφοί Λεκοβίτση για την δημιουργία και πορεία της castor wooden cycles.
Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό και για τα ποδηλατικά θέματα, καθώς και για τα γενικότερα όπως η ανάπτυξη της ορεινής ποδηλασίας ως μορφής τουρισμού στην Ελλάδα.
Κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί η πρώτη  ημέρα  και όσοι αντέξουν θα ακολουθήσουν για μια μπύρα ή ποτάκι στο cafe bar focus στο Ωραιόκαστρο. 
Η Κυριακή ξεκινάει αυστηρά στις 10:00 το πρωί.  Ορμάμε στα μονοπάτια που έχουμε σημάνει, καθαρίσει , συντηρήσει και είναι έτοιμα να μετρήσουν την ταχύτητα σας μαζί  με τη δεξιότητά  σας στο enduro mtb, 4 ειδικές με όλα τα απαραίτητα μέτρα σε πλήρη ανάπτυξη (διασώστες , οχήματα , γιατρό, ασθενοφόρο ) είναι έτοιμα για εσάς, να τα οργώσετε και να αναμετρηθείτε  με το χρονόμετρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου