Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Πρόγραμμα Εκδήλωσης της Πρώτης Παρουσίασης του Olympus Open Wheelchair Tennis 2016.Πρώτη Παρουσίαση του Olympus Open Wheelchair Tennis 2016.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Olympus Open Wheelchair Tennis 2016 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του event το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 5.30 μμ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, στον Πολυχώρο Nouvelle, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Paok Academy Διάπλαση. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο διοργανωτής του Τουρνουά κος Κώστας Βαζούρας θα παρουσιάσει το Τουρνουά, καθώς και θα κάνει γνωριμία με το άθλημα του Προσαρμοσμένου Τέννις στους παρευρισκόμενους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής:

17:30 - 18:00   Παρουσίαση του Olympus Open Wheelchair Tennis 2016 από τον κ. Βαζούρα Κωνσταντίνο,
                          (Ο κόσμος που θα παραβρεθεί θα μπορεί να κάνει ερωτήσεις για το Τουρνουά και για το                                       άθλημα του προσαρμοσμένου τένις).

18:00 -19:00    Παιχνίδι Επίδειξης Τένις ανάμεσα στον κ. Βαζούρα Κωνσταντίνο(αθλητή με αναπηρία) και                                     στον  κ.Παπουνίδη Πολυχρόνη (αθλητή χωρίς αναπηρία).

19:00 - 20:00  Οι μικροί μας φίλοι για να γνωρίσουν το άθλημα του Wheelchair Tennis θα έχουν την                                                 δυνατότητα να κάνουν Tennis Serve και ν'αλλάξουν μπάλες με τον κ. Βαζούρα. 


Το Olympus Open Wheelcair Tennis 2016 θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως 4 Σεπτεμβρίου 2016 στην πόλη της Λάρισας. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Λάρισα με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Ορφέα και την συνδιοργάνωση του ΕΦΟΑ ΤΕΝΙΣ, του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Λάρισας.


Την τεχνική στήριξη αναλαμβάνει ο κος Ανδρέας Κουλουριότης, διευθυντής της ALLMED και την ιατρική φροντίδα ο κος Γιάννης Γκέλσης, φυσικοθεραπευτής και Επιστημονικός Συνεργάτης του Α.Π.Θ. της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γ.Ν.Θ.

Λόγω των συνεργατών από την Θεσσαλονίκη αποφασίστηκε να ξεκινήσει το ταξίδι της γνωριμίας με το προσαρμοσμένο τεννις από την Θεσσαλονίκη και το Ωραιόκαστρο και θα ακολουθήσουν πολλές πόλεις της Ελλάδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου