Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Το "KINESIOTHERAPY" υπεύθυνο για τις ανάγκες Αποκατάστασης των αθλητών στο OLYMPUS OPEN 2016

Το "KINESIOTHERAPY" υπεύθυνο για τις ανάγκες Αποκατάστασης των αθλητών στο OLYMPUS OPEN 2016 καλοσωρίζει στο Ωραιόκαστρο τον κ. Βαζούρα Κωνσταντίνο στις 16 Απριλίου 2016 και ωρα 17:30 στον Πολυχώρου του Nouvelle.
Οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εναν αγώνα Τεννις μεταξύ του κ. Βαζούρα  (Προπονητή - αθλητή με αναπηρία) και τον κ. Παπουνίδη Πολυχρόνη (Προπονητή - αθλητή χωρίς αναπηρία) στο πλαίσιο της γνωριμίας με το άθλημα του Wheelchair Tennis.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Πρώτη Παρουσίαση του Olympus Open Wheelchair Tennis 2016.
Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Olympus Open Wheelchair Tennis 2016 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του event το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 5.30 μμ στην Θεσσαλονίκη, στον Πολυχώρο Nouvelle, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Paok Academy Διάπλαση. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο διοργανωτής του Τουρνουά κος Κώστας Βαζούρας θα παρουσιάσει το Τουρνουά, καθώς και θα κάνει γνωριμία με το άθλημα του Προσαρμοσμένου Τέννις στους παρευρισκόμενους.
Στο κυρίως μέρος της εκδήλωσης θα διεξαχθεί παιχνίδι Τέννις ανάμεσα στον κο Κώστα Βαζούρα και στον κο Πολυχρόνη Παπουνίδη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ΑΠΘ - Προπονητή Τεννις με πολλές συμμετοχές σε τουρνουά και πολύχρονη εμπειρία στην προπονητική παιδιών με ή χωρίς Αναπηρίες. Την τεχνική στήριξη αναλαμβάνει ο κος Ανδρέας Κουλουριότης, διευθυντής της ALLMED και την ιατρική φροντίδα ο κος Γιάννης Γκέλσης, φυσικοθεραπευτής και Επιστημονικός Συνεργάτης του Α.Π.Θ. της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γ.Ν.Θ.


Το Olympus Open Wheelcair Tennis 2016 θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως 4 Σεπτεμβρίου 2016 στην πόλη της Λάρισας. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Λάρισα με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Ορφέα και την συνδιοργάνωση του ΕΦΟΑ ΤΕΝΙΣ, του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Λάρισας. Λόγω των συνεργατών από την Θεσσαλονίκη αποφασίστηκε να ξεκινήσει το ταξίδι της γνωριμίας με το προσαρμοσμένο τεννις από την Θεσσαλονίκη και το Ωραιόκαστρο και θα ακολουθήσουν πολλές πόλεις της Ελλάδας. Επόμενη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ελασσόνας την Δευτέρα 18 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου