Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Τρέξε με το "KINESIOTHERAPY" στον 4ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης (5χλμ)

Γίνε μέλος της Παρέας μας που κάθε χρόνο μεγαλώνει και υποστηρίζει όποιον θέλει να ζήσει την εμπειρία!


Το Φυσικοθεραπευτήριο KINESIOTHERAPY του Γκέλση Ιωάννη,
μέλος της Ομάδας Αποκατάστασης reALhabilitation team,σας καλεί να τρέξουμε παρέα στις 10 Οκτωβρίου 2015 στον 4ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στα 5χλμ.Στην Ομάδα μας μπορούν να συμμετάσχουν Άνθρωποι  με ή χωρίς Αναπηρίες, φίλοι, συνάδελφοι και εθελοντές!


 Χορηγός της ομάδας μας η εταιρεία Πρόσβαση - Μ. Στοϊκος & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιείται στον τομέα των ορθοπεδικών
ειδών, προιόντα αποκατάστασης και ειδικών κατασκευών.               
Δήλωσε συμμετοχή ως τις 14 Σεπτεμβρίου

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ

Πληροφορίες – Εγγραφές:
Φυσικοθεραπευτήριο “KINESIOTHERAPY
Καβασίτου 24, Ωραιόκατρο

Τηλ. Επικοινωνίας 2310 69 90 50 και 6944 26 76 93 


Λίγα λόγια για τον Χορηγό μας:
Η εταιρεία Πρόσβαση - Μ. Στοϊκος & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται στον τομέα των ορθοπεδικών ειδών, προιόντα αποκατάστασης και ειδικών κατασκευών. Χάρη στην 10ετή εμπειρία της και το άριστα ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της, έχει εδραιωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου.
Τα προϊόντα μας είναι άριστης ποιότητας και πληρούν όλους τους διεθνείς κανόνες και προδιαγραφές. Η πλήρη γκάμα προϊόντων μας καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών συνανθρώπων με κινητικά, ακουστικά και ορθοπεδικά προβλήματα.
Σημεία πώλησης μας είναι η λιανική και χονδρική σε κέντρα αποκατάστασης, κλινικές, γηροκομεία, σε ορθοπεδικούς , νευρολόγους, φυσιοθεραπευτες και ωτορινολαρυγγολόγους.
Η Πρόσβαση αναπτύσσει τη δραστηριότητά της σε ολόκληρη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ορθοπεδικής υποστήριξης υψηλών προδιαγραφών.


prosbasi.grΜ.Στοϊκος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Σεραφείμ Τσακμάνη 14
Λαγκαδάς 57200 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 23940 24420
Service: 6944 222178
www.prosbasi.gr
mail: info@prosbasi.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου