Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Συνεργασία "KINESIOTHERAPY" με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΠΑΟΚ - ΔΙΑΠΛΑΣΗ στο Ωραιόκαστρο

Το Φυσικοθεραπευτήριο "KINESIOTHERAPY" στο Ωραιόκαστρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΠΑΟΚ στο Ωραιόκαστρο και την Κ.Α.Α.Δ. ΔΙΑΠΛΑΣΗ.
Τα μέλη του συλλόγου και οι γονείς τους, θα απολαμβάνουν μειωμένες τιμές στην αποκατάσταση των μυοσκελετικών τραυματισμών και παθήσεων αλλά και πλήθος παροχών από τους συνεργάτες της "reALhabilitation team - Υπηρεσίες Αποκατάστασης".

Πιο συγκεκριμένα:
  Η Συνεργασία μας με την «ΚΑΑΔ ΔΙΑΠΛΑΣΗ» και την «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ» σας προσφέρει:
1.       Πλήρη Φυσικοθεραπευτική Συνεδρία χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (μόνο με το παραπεμπτικό του ΕΟΠΠΥ) σε φαρμακευτικό υλικό, Kinesiotape, περιδέσεις
και τo πρόγραμμα «kinesiotherapy kids» μέσω της Δημητριάδου Ελένης, (Γυμνάστρια με Ειδίκευση στην Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων) που θα ασχολείται με το στάδιο της αποθεραπείας του ασκουμένου, μετά την πρώτη  φάση της αποκατάστασης του τραυματισμού, στο εργαστήριο ΦυσικοθεραπείαςKINESIOTHERAPY του Γκέλση Ιωάννη  στο Ωραιόκαστρο.
       Σε περίπτωση μη έκδοσης παραπεμπτικού η έκπτωση είναι 33% της τελικής τιμής.
      2.       Έκπτωση 33% σε συνεδρία Υδροθεραπείας - Αποκατάστασης με τον συνεργάτη Υδροθεραπευτή μας κ. Τσαλαβούτα Ιωάννη, σε Ιδιωτική Κλινική της Θεσσαλονίκης.
      3.       Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής της κ. Λαζαρίδου Σοφίας, Λογοθεραπεία χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (μόνο με το παραπέμπτικο του ΠΕΔΥ και εργοθεραπεία με 20 ευρώ (ανεξαρτήτως παραπεμπτικού).
      4.       Η εταιρία ορθοπαιδικών ειδών «Στεφανίδης» στους αθλητές και στα μέλη των οικογενειών τους, έκπτωση 10% στα ορθοπεδικά και ανατομικά.


Οι υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας, Υδροθεραπείας και η έκπτωση στο κατάστημα Ορθοπαιδικών, ισχύει για το μέλος του αθλητικού συλλόγου και τους δυο γονείς του! 

Τι είναι όμως το Κ.Α.Α.Δ ΔΙΑΠΛΑΣΗ;

Είναι ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ‘NOUVELLE’. ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ (Κ.Α.Α.Δ.) Ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2014 και   λειτουργεί στον Πολυχώρο ‘NOUVELLE’ το Κ.Α.Α.Δ. Ένα μοναδικό για την Β. Ελλάδα Πρότυπο αθλητικό κέντρο και  περιλαμβάνει τα έξης. • Ακαδημίες Ποδοσφαίρου ( Παράρτημα ΠΑΟΚ-ΔΙΑΠΛΑΣΗ ). Στα πλαίσια της ανάπτυξης των Τ.Υ Α. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της διεύρυνσης του δικτύου των συνεργαζόμενων ακαδημιών PAOK FOOTBALL PRINTS, δημιουργούμε την πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ‘ΔΙΑ-ΠΛΑΣΗ’. Σε αυτήν θα εφαρμόζετε η αγωνιστική φιλοσοφία των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η προπονητική διαδικασία θα τελεί, για πρώτη φορά, υπό την καθοδήγηση του προπονητή των Τ.Υ.Α της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γκούρτσα Γεωργίου. o Τμήματα bambini. o Τμήματα prejunior. o Τμήματα junior. o Τμήματα Προπαιδικό • Κλειστό Γυμναστήριο Ενόργανης Γυμναστικής Ολυμπιονίκη Βασίλη Τσολακίδη – Α.Γ.Σ.ΠΥΡΑΜΙΔΑ). Οι επιστήμονες σήμερα και οι ειδικοί του αθλήματος πιστεύουν ότι το άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής στην προσχολικ(ή και σχολική ηλικία αποτελεί κατά κάποιο τρόπο θεμέλιο για την φυσική ανάπτυξη του ανθρώπου. Η προπονητική διαδικασία θα τελεί υπό την επίβλεψη του Ολυμπιονίκη του αθλήματος Β.Τσολακίδη. o Τμήματα Μαζικού Ενόργανης Γυμναστικής. o Τμήματα Τραμπολίνου. o Τμήματα Μπαλέτου-Τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής. • Κλειστό Γυμναστήριο Αεροβικής Ανάπτυξης Ικανοτήτων Αυτοάμυνας για ενήλικες (ΜΜΑ). o Τμήματα Γενικής Αεροβικής Γυμναστικής. o Τμήματα Ανάπτυξης Ικανοτήτων Αυτοάμυνας( Judo, kick boxing, Πάλη). o Αίθουσα ειδικευμένων Οργάνων (βάρη, λάστιχα κ.α.). • Ακαδημίες Τένις. Υπό την επίβλεψη του καθηγητή φυσικής αγωγής Π. Παπουνίδη. • Τμήματα Πινκ-Πονκ. Υπό την επίβλεψη του καθηγητή φυσικής αγωγής του Α.Π.Θ. κ Σ. Αναστασιάδη. • Τμήματα Σκάκι. Υπό την επίβλεψη του κ Ν. Αναστασιάδη. • Τμήματα Παραδοσιακοί χοροί. Υπό την επίβλεψη του δασκάλου κ Γ. Τσιώνα . • Διατροφικό Κέντρο. Δυνατότητα παρακολούθηση όλων των μελών από την Διατροφολόγο και παιδοψυχολόγο (ακαδημιών ΠΑΟΚ). • Εργομετρικό Κέντρο. Εξακρίβωση και ανάπτυξη αθλητικών ικανοτήτων μέσω επιστημονικής μελέτης νέων αθλητών. Υπό την εποπτεία του Διδάκτωρ Σ. Κέλη Α.Π.Θ. Σερταρίδης Γεώργιος κ.φ.α. Πρώην Ομοσπονδιακός Προπονητής (Ενόργανης Γυμναστικής) Διευθυντής Κ.Α.Α.Δ. Τηλ 2310686544 parkodeinosauron@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου