Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή του "Kinesiotherapy" στο 1ο Street Basketball 3x3 στο Ωραιόκαστρο το οποίο διοργανώνει η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το ενημερωτικό site oraiokastro-city.blogspot.gr.

Το φυσικοθεραπευτήριο "KINESIOTHERAPY" και το site www.kinesiotherapy.gr με πολύ χαρά θα λάβουν μέρος, στο  1ο Street Basketball 3x3 στο Ωραιόκαστρο το οποίο διοργανώνει η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το ενημερωτικό site oraiokastro-city.blogspot.gr.
       Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και εμείς ως μέλη της κοινωνίας του Ωραιοκάστρου θέλουμε να βοηθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Σας καλούμε όσους έχετε την δυνατότητα της συμμετοχής, με οποιονδήποτε τρόπο, να δώσετε το παρόν!

Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το ενημερωτικό site oraiokastro-city.blogspot.gr διοργανώνει το 1ο Street Basketball 3x3 στο Ωραιόκαστρο. Πρόκειται για μία αμιγώς αθλητική εκδήλωση που έχει στόχο, αφενός να προάγει το υγιές αθλητικό πνεύμα, αφετέρου να ενισχύσει τις Κοινωνικές Δομές τις Ενορίες μας και συγκεκριμένα το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Τράπεζα Τροφίμων, μέσα από τις χορηγίες που θα προκύψουν και τις παράλληλες δράσεις που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Το 1ο Street Basketball 3x3 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Σεπτεμβρίου στο ανακαινισμένο γήπεδο basket που βρίσκεται στο πάρκο των Απ. Πέτρου & Παύλου (θέση βουναλάκι) επί των οδών Αριστοτέλους & Ιερέως Χρυσοστόμου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Θα υπάρχουν δύο κατηγορίες συμμετοχής: η πρώτη αφορά νέους ηλικίας 11 έως 18 ετών και η δεύτερη αφορά ενήλικες από 18 και άνω. Οι ομάδες που θα συσταθούν θα απαρτίζονται από 3 άτομα +3 άτομα, το μέγιστο, ως αναπληρωματικοί. Ομάδες μπορούν να κατεβάσουν τόσο φυσικά πρόσωπα (π.χ. παρέες, εργαζόμενοι στα τοπικά καταστήματα, επιχειρηματίες κ.α.), όσο και διάφοροι φορείς (αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολεία, φροντιστήρια, ενορίες, σύλλογοι εργαζομένων, δημοτικές παρατάξεις κ.α.). Ο αριθμός των ομάδων του κάθε φορέα ή άλλου ενδιαφερόμενου είναι ελεύθερος. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν.
Πληροφορίες που αφορούν συμμετοχή ομάδων ή συμμετοχή στο πρόγραμμα χορηγιών του τουρνουά μπορούν να λαμβάνονται είτε από την παρούσα σελίδα του facebook είτε στα τηλέφωνα 694 421 5407 & 2310 694705 (κ. Βαγγέλης Μπόγιας) είτε με email στη διεύθυνση oraiokastrocity@gmail.com.
Σας περιμένουμε στο 1ο Street Basketball 3x3 Ωραιοκάστρου! Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου