Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

KINESIOTHERAPY - ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ "Το επόμενο ΒΗΜΑ για την Αποκατάσταση σας!" στο Ωραιόκαστρο.Προσπαθώντας να γράψω ένα κείμενο για να γνωρίσετε καλύτερα τον χώρο και τις υπηρεσίες μας, αναρωτήθηκα πολλές φορές αν πρέπει να αναφέρω ένα-ένα το κάθε μηχάνημα και την κάθε συσκευή που υπάρχει στο Φυσικοθεραπευτήριο.Από την άλλη όμως η εμπειρία μου λέει πως, ένα νυστέρι δεν χειρουργεί μονό του αλλά ο γιατρός το καθοδηγεί και σ’ αυτόν οφείλεται η επιτυχία της επέμβασης. Έτσι και εγώ, το ν’ αναφέρω τι έχω και πως το λένε για τους περισσότερους δεν  θα έχει κανένα νόημα αν δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω σωστά!


Αποφάσισα λοιπόν να σας πω, ποσό ΑΓΑΠΑΩ την δουλειά μου και ότι διαβάζω και ενημερώνομαι για νέες έρευνες, καινούργιες τεχνικές  και τρόπους αποκατάστασης – θεραπείας,  όσο  περισσότερο  μπορώ.Ο χώρος είναι δομημένος κατάλληλα για όλους τους ασθενείς, είναι εύκολα προσπελάσιμος για τα Άτομα με Αναπηρία και περιλαμβάνει ότι χρειάζεται για να γίνει  η θεραπεία πιο εύκολη  και πιο αποτελεσματική!


Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς προσφέρουμε κάθε Σάββατο, δωρεάν προετοιμασία Ασθενών και Συγγενών για μεγάλα χειρουργεία  (γόνατα, ισχία, καρδιά, Σπονδυλική Στήλη, Όγκοι κλπ) γιατί η προεγχειρητικη  Φυσικοθεραπεία είναι τόσο σημαντική όσο και η μετεγχειρητική. Ως εκ τούτου το αποτέλεσμα θα είναι γρηγορότερη αποκατάσταση του ασθενή και ουσιαστική υποστήριξη του συγγενή!

Ευελπιστούμε να «Είμαστε το Επόμενο ΒΗΜΑ για την Αποκατάσταση σας!»


Τρόποι επικοινωνίας:
Υπεύθυνος: Γκέλσης Ιωάννης
Διευθυνση: Καβασίτου 24, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνα: 2310 69 90 50
                      6944 26 76 93
Email: jgelsis@gmail.com

2 σχόλια :