Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

kinesiotherapy.gr - Σε λίγες μέρες κοντά σας στο Ωραιόκαστρο!Σε λίγες μέρες το kinesiotherapy.gr θα έχει τον δικό του χώρο, ένας χώρος που δημιουργείται με πολύ μεράκι για να φιλοξενήσει τα Όνειρα, τους Αγώνες, τις Προσπάθειες και τους Στόχους τα δικά μας αλλά και τα δικά σας!
Ο χώρος μας ετοιμάζεται στο Ωραιόκαστρο  (Θεσσαλονίκη) και στην οδό Καβασίτου 24, σε 135 τετραγωνικά μέτρα που διαμορφώνονται έτσι ώστε το περιβάλλον και η πρόσβαση  να είναι φιλικό προς όλους, εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε ένα ισόγειο κατάστημα να το μετατρέψουμε σε χώρο Φυσικοθεραπείας και  Αποκατάστασης!

Η δεκάχρονη κλινική εμπειρία, που αποκτήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στον τομέα της Αποκατάστασης της μεγαλύτερης  Ιδιωτικής Κλινικής της Θεσαλονίκης  η   δεκαπεντάχρονη (συνολικά) εμπειρία σε περιστατικά Κατ’οίκον και Ιδρύματα αλλά και η εξάμηνη συνεργασία με Ιδιωτική Κλινική για τις ανάγκες της Αποκατάστασης Λύβιων Τραυματιών Πόλεμου απο τον Εμφύλιο, μας δίνει τη δυνατότητα ν’ αναλάβουμε τα πλέον σύνθετα Ορθοπαιδικά, Νευρολογικά και ΚαρδιοΑναπνευστικά  περιστατικά!

Η Ολοκληρωμένη Θεραπευτική  Προσέγγιση του Ασθενή και της Οικογένειας του, πλαισιώνεται με τη συνεργασία της Ομάδας Αποκατάστασης «the REalHABILITATION team» που είμαστε εμπνευστές και μέλη . Η Ομάδα αποτελείται από Κορυφαίους Επιστήμονες στον χώρο της Αποκατάστασης και Ειδικά Εκπαιδευμένους Συνεργάτες που θα κάνουν τη Ζωή όλων μας Ευκολότερη.

Ο χώρος του kinesiotherapy.gr θα είναι ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ χώρος  και  η Δύναμη μας είναι η Προσέγγιση της Αποκατάστασης!

Με εκτίμηση,

Γκέλσης Ιωάννης, Φυσικοθεραπευτής
Υπεύθυνος www.kinesiotherapy.gr  και
 Όμαδας Αποκατάστασης the REalHABILITATION team

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου